Friday, May 21, 2010

21 MAY 2010 , I MISS YOU

Tiba-tiba engkau ada
Kemudian engkau hadir
Laksana kerdil aku memeluk
Lihat aku lebih dalam

Di matamu aku melihat
Ada cinta yang tersirat
Sirami hati merebak

Barangkali aku salah
aku terdiam bukan bisu
Tahu engkau besar malu
Tutupi rasa gelisah

Biar saja waktu nanti
Yang menikmati kisah ini
Bersamamu aku senang

Belum juga kah kau menyadarinya
Akulah yang pantas untuk kau cintai
Di bawah langit biru aku bersumpah
Diriku tanpamu apa ertinya cinta

Erti cinta ini sudah menelan waktuku
Siang malam hanya untuk fikirkan engkau
Sejuta kali aku berani bersumpah
Diriku tanpamu apa ertinya cinta

Biar saja waktu nanti
Yang menikmati kisah ini
Bersamamu aku senang

Belum juga kah kau menyadarinya
Akulah yang pantas untuk kau cintai
Di bawah langit biru aku bersumpah
Diriku tanpamu apa ertinya... cinta

Thursday, May 20, 2010

YES , I DO

___________________________________________________









p:s/ GEMOKKKKKK ! I MISS YOU TOOO

Saturday, May 15, 2010

FOR ME ? YEAH ! FOR YOU ZIKRI

FIRST LOVE

video

Thanks A-LOT Syera , yes to you SYAHIRAH DARUL RIDZUAN MY ONLY ONE :)
NO MORE , NO MATTER SYERAA :) YES I DO , I LOVE YOU

Friday, May 14, 2010

FOR YOU SYAHIRAH DARUL RIDZUAN

saya tak minta awak lafaz kan perkataan cinta , tapi yang saya minta awak rasakan apa itu cinta

KELUARGA KEDUA


huhuh , kau tak terkejut kan mana aku dapat gambar nii ? ahaha , Stalker dah memang kerja aku terhadap kau , ahhaha , so tak hairan lah kalau semua pasal kau aku tahu *nama pun kau gf aku gilaa , ahaaha , sengall jee , nanti aku jumpa ahli keluarga kau ni ehh ehh :) , kalau panjang umur murah rezeki :)

p/s: awak yang berada di dalam bulatan merah , jaga diri tauu tauu , saya sayang awak , saya rindu awak , awak jangan selalu sakit kan hati saya tauu tauu :) last one : I LOVE YOU

I MISS YOU TEMBAM !

geram pullaa tengok si gemok pendek nii , asal la kau lawa sangat kan aku dah jadi gila dah !

haishhh ! hawa ni sibukk lah baru nak beromen , heheh potong stim betull lahh ! AHAH !

I MISS YOU BABY :)


tengok tu puteri comel+lawa macam kau , ecehh ! mula lah kauu perasan gemok !

dah lama dah tak chat dengan kau weyhh ! nak jumpa kau , kau pula tak nakk , haishh , syeraa syeraa , rinduu lah dengan kauu , -,-'' , asal balikk je gaduhh , balik je gaduhh , haishhh , kau tu lahh , suka buat perangaii , tapii yang sweet nye , bila kau merajuk aku terkejar kerjar cari kau , bila aku merajuk kau pula cari aku, heheh , sampai lah dekat 40 misscall , heehhe , sayang jugaa kau dekat aku kann, walaupunn kadang kadang tu abai kan aku , hehehe , tulaa lain kalii jangan nak buat perangai sendiri , awak tu ada saya sekarang, ehehhe , so , jaga jaga lah perangai awak tu yee cik adik oiii ,

GADUHH ? HAH !

ahahha , ni lah rutin bila kau balikk kann dengan akuu ? ahahaha , bukan gaduh lahh , saja manja manja , maklum lah kurang kasih sayang , kau kan asik dekat penjara tu je , ahhahah ! tapi kadang kadang aku rasa terabai jugaa , yelaa kadang kadang mana kau laayan akuu , :( , hehehe *mula lah tu aku emo , ahahha !

p/s: sorry tak clear laa gambar :)

HEYY YOUU , YES YOU BABY !

I LOVE YOUU , I LOVE YOU , I LOVE YOU AND YES SURE I LOVE YOU SYERAA !

TWINNN YAWWW !

Hey , syeraaa ! kau ingat kau sorang je ke ada kembar hah ! ni punn kembar aku tauu ! ahahah , tapi bukan aku yang cakap lahhh ! kawan aku yang cakap , Nora bukan Nora Danish la Norareina , hehehhe , asal ? kau jeles sebab kembar aku lagi comel ? ahhaha , yang pasti ni tak ada tetek , ahahah ! kau kene kenyataan lah aku comel syeraa , hahahaha ! wuekkkk ! kau kalah lahh yee asik kau je nak menangg ! AHAHH ! , nama kembar ni adalahh , jengg jenggg jengg ! ahaha aku punn tak tahuu , yang aku tahu dia dekat Philippine , :P

TENGGILING PEMBERIAN ABAH

for sure terima kasih banyak banyak yang tak terhingga abah ! I LOVE MY FATHER ! , weeeeeee! ahhaha , haishhh , dah penat tangan aku asik perah minyakk jee , nak pulaa tekan tekan minyakk hehehe , faham faha jelahh , tapii tenggiling ni jugaa bnayak membantuu , huhuh jangan cakap membantu aku membantu sekali kaum kerabat aku dekat rumah sewa akuu , ahahaha , " Terima Kasih Zikri Zaki " tak ada lah laju macam Gilera kan tapii kalau setakat nak cucuk angin Aprilia tu boleh lah kann kann , ahaha *perasan bapak ahh !

p/s:aku tak kaya macam kau ! ada kereta apa semua kan ! pedulik apa aku ! kau tuggu aku bawak JCB aku kasi hentam rumah kau NATES ! AHAHHA !

HELLO ! AKU KUNO

Haii awakkk ! kenapa seksi sangatt nii , geram lah adikk tengook asik tegang tegang je nii hah ! ahaha , siapa nak tanggung ni ? ahhaa , kawan(afix) pertama dalam skype , ye aku budak kuno baru ada skype , so pahal suka aku lahh , susahkan kau , takk kann kalau tak bersila diam diam , hahah! ROCKKK BEBEHH ROCKK !

JERITTTT JERITTT JERITTT !

HUAAAAAAAAAAA ! ahahaha ! tergelak aku tengok iklan nii , ahahah ! satu rumah dapat penyakit nii , tapi siapa yang handal buat bunyi ni ? siapaa ? ahahha ! aku jugakkk , ahha ! terima kasihh :)

ARGHHHHH ! ARGGHHH ! ARGHHHH !

HAAHAH ! ; learn baby learn *ayat siapa lah ni kan ? sorry ciplak :)

I TRY

i try syeraa to buy for you for this one like this , not real like this but look like this okay baby :) , i try , but tak ada la hot stuff sangat kann kann , but for you aku cari lahh okay :) I LOVE YOU

SINGLE ? UNKNOWN LAA

ZAFUAN ZAHID
haihh , penat lah weyhh nak upload gambar kau ni asal gambar kau dengan marol mula lah lappy stuck ! AHAHH ni lagi sorang gila slr , adesss , kau tu dah la rabunn lagi nak kenyit krnyit mata , hahah ! wahhh , dia tok guru gitarr ? wahh hebatt ! ahahha , bila nak jamming dekat rumah kau ! AHAHHA *joke joke abang ni eh yang bawa ke hulu ke hilir kereta bernombor plat BDG @#$ tu eh ? AHHAHA , abang ni kacak lah , AHHAHA , *jangan nak perasan okayy ! , ouhh nak usha budak tutttttt ! ehh , pandai kauu ehh ,ahahha , tak pe tak pe teruskan usaha anda , heheh , :P adik(marol) sihat bangg ? AHAHHA
this one ; Raja Rally Proton BDG @#$%^! huhu :)

KOPITIAM MALAKKA

Afix & Olyn
AL-Kisahh.. sang kancil beramai ramai blaa blaa blaa , ahah , amboiii suka lah kau hari-hari bercumbuu eh ! ahaha , jeles akuu , hahha , takpe takpe tunggu nanti yee , heheh , tapi sikalang ? huhuh *no komen , kuangg kuuanggg kuanggg ! hai ! berfantasi bulan madu dekat belakang mega ye ? kau lantak apa dekat sana hah ! laptop dekat sebelah kau tu ke ! AAHHA ! fuhhh ! ni nak ceritaa nii ! bapak betapa dalam meraka berdua menatap mata ke mata , AHAHA , "mata mata ke hati , hati ke hati , nanti di nanti , ahha ! bodoh jee , mamat satu jubor dengan AL , ehhh takk tak satu bilik maksud akuu lahh ! hehehe, :P
ituuuu diaaa ; Melaka LOVE Jerantut

PAKAR UBAT-UBATAN

JOHOR BAHRU ROCKA :)

LAHHH ! gambar kau punn ada ke dalam lappy ni ? adesss , menyusah kan betull lah budak nii , kau dah lah banyak menyusah kan aku , HAAHAH ! kisah pulakk an ! AHAHH ! , asal muka kau macam tu sekali weyhh ? macam sangap sesuatu jee ? ahahaha , ni ni orang cuti kau balik kampung , orang balik kampung kau baru nak balikk rumahh sorang sorang lah yee ! apa kepelik benar kau ni kawann , adesss , ahaha , ni ni kisah kau niii , orang kalau nasihat pergi kelas boleh tak pergi kelas kau jangan jadi macam si AZIZI HUSSIEN tu , dia tu lain dia anak datuk ! kita ni anak.....anakk.... anak orang lahh kann kann , ahahhaa , kau ni dah lah buat assignment last minit , lepas tu mulalah terkejar kejar masa , ni lagi satu ni kau tidur tak boleh diam eh ? asik nak memekakk je (mengigau AHAHA) , dah tu bila tidur lambat mula lah nak menyemak sebelah aku , tendang sana tendang sini lahh ! sakit bontot aku tahuu takkk !
Introduce ; FAIZ MUSA tokan ubat farmasi :D

TIDURRR -,-''

DAHHH DAHH AKU DAH PENAT PLUS SAKIT KEPALA NII , AKU NAK TIDURR ! KROOORRRR KRORRRRR KROOORRR ,,

p/s: aku tidur semangnya tak berdengkur okay ! *ni jiji yang tidur berdengkur sampai mengigau

PASANGAN SAYA ?


jauhhh jauhhh jauhhh ! apa yang nye gilaa , alaa :'( , sobb sobb sobb , macam nii gf aku jauhh lahh kawan macam mana nihh , tak macam kau orangg , dekat hari hari boleh bersetubuhh , adess, kalau nak tengokk kene lah tunggu dia abis SPM , adess , apa ? kau kutuk aku sebab gf aku budak sekolahh ? mampus kau lah , nenek aku tak bising kau pulakk nak memekak , kau pergilah memantat dengan gf kauu , AHAHAH , ada aku larang tak ada kann ? AHHA , *joke joke , huhuhu , SYERAAAAA , SYERAAAAA ! nanti lepas kau habis exam kita romen puas puas ehh ! I MISS YOU BABYYY , MISSS YOUUU ! er.... ? YESS I MISS YOUU TEMBAM ! :)

COUPLE


Sebenarnya aku cemburu tengok korang dating , haishhh , bila laa time kita ek syera ? :)
I MISS YOU SYERA
__________________________________________________________
AYIE & ANI , COUPLE LOVE




AL & NADIA , COUPLE LOVE

p/s ; Nadia baju kau tu , I LOVE LONDON ? salah laa , I LOVE AL laa , AHAHHA !





GILA LENSA ! AHAHHA

adesss mamat nii , hang pi tunjuk bulan apa pasall ? dah nak bercita-cita ke bulan pulaa kaa , adesss, menyusahkann betull laa , fuhhh ! diploma punn tak abis lagii jang oii nak ke bulan dahh , kau nak bawak siapa kesana hahh ! GAY PARTNER kau ? heehhe , weyhh ! aku dah sangap ice blanded kau lah gilaa ! bila nak beli lagii hari-hari lepas kau balik kelas , AHHAHA ! WOII ! kau tak abiss abis dengan LENSA KAMERA eh ! dah tak ada kerja lainn dahh ! lompat sana lompat sinii , dah macam orang GILA dekat TC tuu dahh ! kau dengan wan sama jee ouhh yee lupaa pula sama kos , AHHAHA ! lepas tu balik je kau letak gambar kau sedepek muka kau tepat dekat lappy aku ehh , dah lupa diri dah ? AHAH , lappy aku buat macam harta kau pulaa ! AHAH ! pohhh pohhh ! *joke joke hehehe ,dahh dahh ! pape punn kau dah di takdir kan kau GILA LENSA KAMERA nak buat macam mana kann kann ? terpaksa la terima kau seadanya ! AHAHAHAHH ! kuangg kuanngggg kuangggg ! AHAH ! CHOYYY ! -,-''

"NAMA SAYA MAROL NADZMI" WEEEE ! *KEGEDIKKAN

AZIZI HUSSIEN bukan seorang GAY !

YEAHHH ! itu diaa ! mamat yang berbaju hitam , dia ;
--Cerewet gilaa ! bab makan memang cerewet !
--memilih nak mampuss !
--HAHA ! baru petik gitar sikit nak bising jari nak terbelah la apa lah bagai kann kann ! orang lain main gitar jugaa tak adalah macam kauu ! AHAHH ! POYO !
--ni yang paling best ! bagun pagi dia terkejut yang dia dah tumbuh bulu ketiak ! AHAHHA ! *aku dan rakan yang lain berdekah-dekah tertawa !AHAHHA umur dah dekat 19 baru sehelai tumbuh kecoh lah lu mamat ! gua siap dah cukur bekali-kali taukk ! ptuuuihh !
--kalau nak pinjam duit pinjam dengan dia , sebabnya dia tak akan minta balikk AHHAHA ! *kawan yang baik kan dia , AHHAH ! FU*K !
--ouhh yee ! mamat ni baru dah ada gf ! fuyooo ! ahahah ! hari-hari bergayutt bebbbb ! cayaaa lahh lu berooo ! *aku nak tengok berapa lama kau boleh bertahannn ! sehebat aku takk ! AHAHAH !
--mamat ni kuat membazir elektrik , kau ingat kau sorang bayar duit rumah ke hah ! macam tuttttttt! kipas apa segala yang kau buka aku pulak nak kene tutup kan ehh ! okay fine ! pohh pohh podahh ! AHAHH !
--lastly nama dia jengg jenggg jenggg!
"AZIZI HUSSIEN"

Study Study Study dan Study

AHAHAH ! budak sem 2 dah aku , lepas Sijil Pelajaran Malaysia , sekarang aku sedang mengambil Diploma pula , ahhaha , baik kan aku plus sopan sangat , ahaha , ahha , ni dekat college aku laa , hehehe , ni lah rutin hari yang aku sukaa hari hari pergi kelas dari pukul 0830 a.m sampai 1730 p.m ! fuhhhh ! hebat kann , kau budak sekolah punn balik awal kann ? ahah , tak pee tak pee ! nanti kau tunggu lahh time kauu ! siappp kauuu nyahhh ! AHHAHA ! saya nampak baik kan nampakk , rambut perang*sikit je , seluar jeans *memang dah hari nii boleh pakai jeans haishh , berkemeja , dannnn KAD MATRIK tidak terlupaa yeahhh ! hensem kann ! AHHHA ! p/s: bulan 8 2010 dah sem 3 :)

Sungai Hang Tuah GRRR

eh eh eh ! bot apakah ituu ? ahhaa bot lahh ngekk ! ni lah bot yang akan bawa kau jalan jalan sepanjang sungai Melaka , heheh , ahhaa , dekat bawah tu lah aku punya kerja amik gambar orang , apa kau tak tanya ? kisah pulakk an aku ? tak suka kau punya pasal lah banggggg!@#$ ! AHHAHA ! Chowww !

Kerja Kerja Kerja Yeeeehaaaa !

NAHHH ! AMIKK KAUU ! HAHAHAH , ni lahh kerja aku hari harii ! ahhaha , mudah dan senang kan badan tapii balikk pukul 2 pagii , macam haremmm ! tapi cuci mata best kerja nii , ahaha semua gambar orang aku amikk , kau nak siapa ?, hah ! minah negro pun ada tauu ! kerja dia senang jee kerja amik gambar orang print dan tampal , hah ! mudah takk ? hehehe , gaji sedepokk ! tapi bila tiba hujung bulann mati akal duit tarakk ! sebabnya bila dapat gaji joli abis shopping ! AAJAJAJJAAJAJ ! tengok tu semua puak ada tauu Abang Kelasi Bot , Pak Guard , nak nak mamat yang Baju Hitam tu ! takk takk yang kecik tu lahh , bapak hott ! AHAHHA *Joke jokee !

Budak Baru Habis Sekolah

AHHAH ! muka budak baru lepasan Sijil Pelajaran Malaysia ! *result yang amat baik :) , tu apa pulaaa tokong dekat belakang tuu ! haishhh ! spoil betull lahh ! nak tahuu kann ! tu pesta tanglong lahh gilaa dekat Melakaa ! semperna apa ntahh aku pun tak tahuu ! wakakakka ! aku merayau jee ni waktu kerjaa ! boss tak ada ! AHAHHAHA ! apa ! aku nampak macam budak kecikk ! ahhaha dah menag aku nikecik nak buat macam mana sengall ! redha jelaaa , kecik kecik pun ada Teman Wanita jugaa yang nakk , AHAHHA !

ZIKRI ZAKII

Dingg Dongg ! , aku zikri , kawan kawan panggil aku kecik , sebab aku ni dah terlampau besar sangat dah AHAHA , ni muka aku yang suci lahh kan kannn ? tgk hensem kann ? comel kann ? AHAHA ramai cakap macam tuu , AHHAH , aku punn ! HUAA HUAA HUAA ! tapi tu bukan rambut kegemaran akuu ! cehhhh ! ni rambut kene paksa guntingg ! MACAM HAREMMMMM JUDUHHHHH ! haishhhh ! KELAPA DAN ORKED ! SAYA NAK BALIK RAMBUT SAYA ! AHAhHA !

Thursday, May 13, 2010

Mukadimah

Assalamualaikummmmm :) *fuhhh cukup sopann . AHHAHAHA ! pahal ? tak puas hatii ? kau tengok bapak aku macam tu ? apa macamm ? gangster tak bapak aku ? AHAHA ! nama aku pun tak bagi tahu lagii ahahah ! nama penuh nakk nakk ? nahh amik kauu ! MUHAMMAD ZIKRI BIN ABD ZAKI ! yeeeehaaaaa ! hah ! yang kacak+tampan+segak+comel+nampak baik tu aku lahh ! HAHA ! pahal ? tergoda ? tolongg lahhh ! dah ramai perempuan beratur nak dekat akuu ! aku je tak nakk ! sebab dia orang kaya sangat ! AHHAHA ! INI LAH FAMILY AKU ! plus tu nenek aku belah mak aku , *gambar raya 2009 :) Terima kasih :)

from left ; Nur Zafirah Binti Abd Zaki , Muhammad Zikri Bin Abd Zaki , Nur Zahidah Binti Abd Zaki , Zaidah Binti Atan , Aminah , Abd Zaki Bin Zainal , Nur Zarifah Binti Abd Zaki